Önkormányzati választás 2019.

Vissza a hírekhez

Köszönöm Tornyospálca!

Köszönöm Tornyospálca!

2019-10-14 19:37

Köszönöm Tornyospálca!

A választási küzdelem hosszúnak tűnő hetei után csak egy szó jut eszembe: KÖSZÖNÖM!

A közügyekben ritkán értékelik, ismerik el a befektetett munkát, az erőfeszítést. Tegnap megmérettettünk. Az választók értékelték és elismerték az eddigi munkámat, szavazatukkal jutalmazták a valódi teljesítményt. Ez az értékelés közvetlenül az emberektől jött, nem pártközpontokból vagy szervezettől, ezért becsesebb, mindennél értékesebb. Nem csak értékelték az eddigi munkát, de kijelölték azt az utat, melyen Tornyospálcának tovább kell haladni, s kijelölték a célokat, feladatokat, amelyeket nekem, nekünk, a megválasztott testülettel együttműködve kell elérnünk, megvalósítanunk.

Országosan is emlékezetes választás marad a tegnapi, hiszen sok helyen az álhír, a hazugság, a csúszatás, a botrány nagyobb szerepet kapott, mint a teljesítmény. Köszönöm a 14 képviselőjelöltnek és a 3 nemzetiségi jelöltnek, hogy megmutatták, hogyan lehet tisztességesen, mások megsértése és felelőtlen ígérgetések nélkül is kampányolni.

Én nem voltam ilyen szerencsés… Nemtelen, hazug vádak zúdultak rám, de a Választók, Önök leckét adtak a szavazatukkal, olyan kérlelhetetlenséggel, ahogyan én szoktam védeni Tornyospálcát polgármesterként. A demokrácia ünnepe volt, amit sokáig emlegetünk még, de ma már elkezdődött vagy inkább folytatódott a munka, hiszen a település fejlődése egy napra sem állhat meg.

Köszönöm Tornyospálca! J

Lukácsi Attila polgármester
További hírek

Gőzerővel folyik az iparterület-fejlesztés
Gőzerővel folyik az iparterület-fejlesztés
Megtekintés
Óvodaudvar fejlesztés
Óvodaudvar fejlesztés
Megtekintés
Heti menü 2019. november 18. - 2019. november 22.
Heti menü 2019. november 18. - 2019. november 22.
Megtekintés
Alpolgármester
Alpolgármester
Megtekintés
Képgalériák

Tornyospálca applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

4642 Tornyospálca
Rákóczi utca 23.
tornyospalca@tornyospalca.hu
Telefon: +36 45 445 001
Fax: +36 45 445 001
Régi weboldal: tornyospalca.localinfo.hu/

Ügyfélfogadás:
Hétfő: 8.00 - 12.00
Kedd: 8.00 - 12.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 12.00