ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSOK 2022

Vissza a hírekhez

Tájékoztatás

Tájékoztatás

2021-03-08 10:24

A koronavírus-járvány miatt elrendelt védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló kormányrendelet Tornyospálca területén történő alkalmazásáról

 

 • Az este 8 és reggel 5 óra közötti kijárási korlátozás továbbra is hatályban marad. Tornyospálca teljes területén mindenki számára kötelező az orrot és szájat folyamatosan eltakaró maszk használata. KIVÉTEL: 6 éven aluliak, értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal élő személyek.
 • A kijárási tilalmon kívüli időben a szabadtéri sporttevékenység, és munkavégzés lehetséges ezért a játszóterek, és parkok nyitva maradnak. Ezeken a helyeken folyamatos takarítást és fertőtlenítést végzünk.
 • Az üzletekben csak az ott foglalkoztatottak tartózkodhatnak. Kivételt, csak az élelmiszerüzletek, dohányboltok, mezőgazdasági anyagokat és eszközöket árusító üzletek, valamint állateledelt, takarmányt forgalmazó üzletek és a patikák jelentenek.
 • Megengedett a tartózkodás és vásárlás a helyi piac területén, a Kormány rendeletében meghatározott üzletek számára.
 • Az iskolában digitális oktatás, az óvodákban rendkívüli szünet van érvényben. A gyermekétkeztetés elvitel formájában történik a védelmi intézkedések betartásával. Az étel átvétele során kötelező a maszk használata, a 1,5 méteres védőtávolság betartása, és a kézfertőtlenítés.

Az átvétel helyéről és idejéről, továbbá az ügyelet rendjéről az intézményvezetők további információt biztosítanak.

 • A hivatal 2021. március 8-tól, előreláthatólag 2021. március 21-ig zárva tart. A hivatal épületében csak azok a köztisztviselők tartózkodhatnak, akiknek a munkájuk ellátásához a személyes megjelenés feltétlenül szükséges. A személyes ügyfélfogadás szünetel!

Az ügyeket telefonon, e-mailben vagy postai úton lehet intézni a következő elérhetőségeken:

 • 06/45-445-001
 • info@tornyospalca.hu
 • papíralapon beadni kívánt kérelmeket, iratokat leadhatják egy – a bejárati ajtó mellett kihelyezett – tárolóba. A beadványokon adjanak meg telefonos, vagy elektronikus elérhetőséget, a kapcsolattartás könnyítése érdekében.
 •  

  A fenti intézkedések célja, hogy a járvány szélesebb körben történő elterjedését megakadályozzuk. Kérjük a lakosság megértését és együttműködését, a jelenlegi és az esetleges jövőbeni korlátozó rendelkezések betartását!

   

  Tornyospálca, 2021. március 8.
  További hírek

  Heti menü

  Heti menü

  Megtekintés
  Heti menü

  Heti menü

  Megtekintés
  Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés

  Lakossági elektronikai hulladékgyűjtés

  Megtekintés
  Baromfitartók figyelmébe!

  Baromfitartók figyelmébe!

  Megtekintés

  Képgalériák

  Közvilágítási hibabejelentő

  Közvilágítási hibabejelentő

  Tornyospálca applikáció

  Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

  Android applikáció

  iOS applikáció

  4642 Tornyospálca
  Rákóczi utca 23.
  tornyospalca@tornyospalca.hu
  Telefon: +36 45 445 001
  Fax: +36 45 445 001
  Régi weboldal: tornyospalca.localinfo.hu/

  tornyospálca-a-facebookon-kép

  Ügyfélfogadás:
  Hétfő: 8.00 - 12.00
  Kedd: 8.00 - 12.00
  Szerda: 8.00 - 16.00
  Csütörtök: 8.00 - 12.00

  Tornyospálca Önkormányzat