ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSOK 2022

Csontos Vendégház

Falusi turizmus Tornyospálcán
 

Sokéves munka gyümölcseként augusztus 12-én átadásra került településünkön a Csontos Vendégház. Tornyospálca legidősebb- az 1800- as évek végén épült- háza, a Vidékfejlesztési Minisztérium által, az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Turisztikai Tevékenységeket Ösztönző programjának keretében újulhatott meg.

A 2009- ben elnyert 13. 144. 632.- forintnyi támogatásból, és a Rády család kitartó munkájának eredményeként komplex felújításon és átalakításon esett át az ősi Csontos porta.

Az aprólékos munka eredményeként egy 4 napraforgós minősítésű, 2 apartmanos, 8 férőhelyes kényelmes falusi szálláshelyet sikerült kialakítani. A két lakrészhez külön fürdőszoba és konyha, valamint mozgáskorlátozottak számára külön teljes mértékben akadálymentesített helyiségek állnak rendelkezésre. A vendégház udvarán 2-3 személyautó parkolása biztosított, valamint grillező terasz, és egy tágas közösségi tér is várja a vendégeket. A helyszínen kölcsönözhető kerékpárokkal, az ide látogató vendégek bejárhatják a környéket, és megcsodálhatják a közeli Tisza part, és a ricsikai erdő szépségeit is.

Az ünnepi alkalmon beszédet mondott Rády Andrásné a vendégház megálmodója; Mártha Mihály Tibor az SZFVKE elnöke; valamint két, a Csontos családhoz tartozó személy, Virágh Sándor sárospataki református lelkész, és Dr. Fekete Károly a Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora. A befejezett projktre Szántó József református lelkész kérte az Úr áldását. Tornyospálca applikáció

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Android applikáció

iOS applikáció

4642 Tornyospálca
Rákóczi utca 23.
tornyospalca@tornyospalca.hu
Telefon: +36 45 445 001
Fax: +36 45 445 001
Régi weboldal: tornyospalca.localinfo.hu/

tornyospálca-a-facebookon-kép

Ügyfélfogadás:
Hétfő: 8.00 - 12.00
Kedd: 8.00 - 12.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 12.00

Tornyospálca Önkormányzat